Sikkerhetssenteret Rørvik AS

Sikkerhetssenteret Rørvik AS er et ledende kurssenter i Norge innenfor simulatorbaserte kurs og andre
opplæringstilbud innenfor marin, maritim og landbasert sektor. 

Tilbudene er basert på innovative løsninger med høy teknologisk og pedagogisk standard.


Sikkerhetssenteret Rørvik ble etablert i 1994 og framstår i dag som et senter med høy faglig kompetanse innen utdanning. Det er lagt stor vekt på at våre instruktører er godt kvalifisert for å sikre høy kvalitet på kursene vi tilbyr.

Vi har et topp moderne simulatorsenter i tillegg til gode lokasjoner for brann og sjøredning der vi kan tilby god og pedagogisk opplæring for kundene våre.

Alle våre kurs er delvis eller helt integrert i vår e-læringsplattform. Dette gjør at kundene kan gjennomføre mye av læringen når de ønsker det selv og ta den praktiske delen ved senteret. Dette gir en effektiv og god opplæring for kursdeltakerne. 

Vi innehar i dag godkjenning på alle kurs som omhandler STCW78-konvensjonen med senere endringer. I tillegg til kurs som er godkjent av mattilsyn, Telenor radio, kystverket og arbeidstilsynet.

Vi legger stor vekt på å tilrettelegge våre kurs til beste for kundene. Dette har medført at vi har en del pakkeløsninger som kan være av interesse.

Senteret er med på utvikling av nye kurs etter behov, og vi skreddersyr gjerne kurs og opplæring kundene kan ha spesielle behov for.

Se på kursplanen eller ta kontakt for mer info.

sikkerhetskurs

Sikkerhetssenteret Rørvik As har  behov for flere innleie instruktører.

Det kan være kun på sjøredning, brannfeltet eller simulator evt. andre oppgaver.

Har du lyst til å tjene noen kr på fritiden, ta kontakt, eller stikk innom for en hyggelig prat.